Ben jij op zoek naar een nieuwe job?
Wij zoeken een ambulant begeleider!


Vacature ambulant begeleider Route 100

Werk jij, net als wij, vanuit je hart? Geloof je erin dat er altijd een route is die het verschil voor iemand kan maken? Vind je het belangrijk om jezelf te ontwikkelen? Werk je graag zelfstandig en samen met een team vol gedreven collega’s? En wil je graag deel uit maken van een kleinschalige organisatie? Dan is Route 100 op zoek naar jou!

Functie omschrijving
Als ambulant begeleider begeleid je klanten in hun eigen thuissituatie met als uitgangspunt het vergroten van de zelfredzaamheid. Samen onderzoeken jullie wat er nodig is, hou je de regie bij de klant en sluit je hierop aan. In overleg met de klant betrek je belangrijke personen uit het netwerk.
Je signaleert en rapporteert aandachtspunten, complexe/risicovolle situaties en schakelt zo nodig extra expertise in. Je draagt samen met de klant zorg voor het opstellen, uitvoeren en evalueren van het persoonlijk plan.
Je hebt een open en onderzoekende houding en stelt je flexibel op. De afspraken plan je in overleg met je klant zodat je begeleiding kunt bieden op de momenten dat de klant dit het hardste nodig heeft.

 
Over de organisatie
Route 100 biedt specialistische begeleiding vanuit de wet maatschappelijke ondersteuning  aan jongvolwassenen en volwassenen die moeite hebben de regie over hun eigen leven te voeren. Dit kan o.a. komen door een psychiatrische aandoening, psychische klachten, problemen in sociale relaties, gedragsproblemen, een verstandelijke beperking, justitieel verleden of een combinatie hiervan.
Route 100 werkt vanuit 5 kernwaarden; betrokkenheid, maatwerk, samenwerken, 'out of the box' en transparant.
Route 100 is werkzaam in de regio West-Friesland en de gemeenten Edam-Volendam en Purmerend.

Route 100 is gericht op kwaliteit, stelt haar klanten centraal, werkt doelgericht, denkt in mogelijkheden en is flexibel. Wij vinden een snelle start van zorg belangrijk en houden van uitdaging.
Route 100 is een platte organisatie met korte lijnen en hecht veel waarde aan persoonlijke en professionele ontwikkeling van medewerkers. Er is een informele werksfeer waar je samenwerkt met gedreven collega’s.
Wij vinden het belangrijk dat medewerkers zich uitgedaagd voelen, inbreng hebben, vrijheid ervaren en een bijdrage leveren aan de groei van onze organisatie en het team.

Locatie
Wij zijn op zoek naar 1 ambulant begeleider voor de gemeente Purmerend en 1 ambulant begeleider voor de regio West-Friesland.

 
Jouw profiel
- Een afgeronde hbo opleiding Social Work of vergelijkbaar;
- Kennis van interventiemethodieken en het sociaal domein;
- Beschikt over specifieke vakkennis, b.v. psychiatrie, systemisch coachen, traumacoaching;
- Ruime werkervaring als ambulant begeleider;
- In het bezit van een auto;
- Beschikbaarheid van 24 tot 36 uur per week.


Wij bieden jou:
- Beloning conform cao sociaal werk, schaal 8 (minimaal € 2.811,- en maximaal € 4.006,- bruto per maand);
- Individueel keuzebudget van bijna 19% inclusief eindejaarsuitkering;
- Een reiskostenvergoeding conform cao sociaal werk;
- Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met de intentie om daarna te verlengen voor onbepaalde tijd;
- Flexibele werktijden, je hebt de vrijheid om je dag zelf in te delen;
- Je krijgt voor je werk een smartphone en een laptop ter beschikking;
- Intervisie, deskundigheidsbevordering, casuïstiekbijeenkomsten en individuele werkbegeleiding.

 
Enthousiast?
Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je motivatiebrief en cv voor zondag 9 oktober naar info@route100.nl Graag vermelden naar welk werkgebied je interesse uit gaat.
Eventuele vragen kun je stellen via de mail of telefonisch aan Kim Spaan 0611082983.
De sollicitatiegesprekken zullen gevoerd worden op maandag 10 oktober.


 
E-mailen
Info