Ons team

Wij zijn Kim, Sandra en Irene en vormen samen de eigenaren van Route100. In het verleden hebben we samen gewerkt in de maatschappelijke opvang, daarna hebben we onze eigen route gekozen. De onderlinge prettige samenwerking, de affiniteit en ervaring met het begeleiden van (jong)volwassenen heeft ons doen besluiten om onze krachten te bundelen en samen de uitdaging aan te gaan om professionele begeleiding te bieden. Vanuit dezelfde visie met gelijke en verschillende kwaliteiten vormen wij als team een sterk geheel.                                         

Ons doel is dat iedereen naar vermogen kan deelnemen aan de maatschappij!  


Kim Spaan

Kim Spaan

Functie: Maatschappelijk werker / eigenaar

Werkgebied: West-Friesland

Vanuit positieve energie, empathisch vermogen en optimisme heeft Kim aandacht voor de vraag achter de vraag, wordt het netwerk volop betrokken en wordt er altijd gekeken naar het gewenste resultaat. Daarnaast kan Kim goed verbinden en mensen in hun kracht zetten. O.a. werkervaring op verschillende gebieden van het maatschappelijk werk en als wijkteammedewerker.

Tel nummer 06 11 08 29 83

Sandra Schenk

Sandra Schenk

Functie: Maatschappelijk werker / eigenaar

Werkgebied: Purmerend & Edam-Volendam

Enthousiasme, positief denken, toegankelijk en oprecht geïnteresseerd in mensen en toekomst, maakt dat Sandra geduld heeft totdat er een passende oplossing is gevonden. Samenwerken, flexibiliteit en creativiteit is hier een belangrijk onderdeel in. De ruime ervaring in o.a. de maatschappelijke hulpverlening en als wijkteammedewerker is gebleken dat aansluiting vinden Sandra geen moeite kost.

Tel nummer 06 18 50 80 51

Irene Verhoeven

Irene Verhoeven

Functie: Maatschappelijk werker / eigenaar

Werkgebied: Purmerend & Edam-Volendam

Irene is positief ingesteld, denkt in mogelijkheden en is een echte doorzetter. Dit heeft als resultaat dat schakelen, ook in crisissituaties, haar goed afgaat. Door het inzetten van een dosis humor, duidelijke en eenvoudige communicatie verloopt de samenwerking met alle betrokkenen goed. Jarenlange ervaring in het begeleiden van jongeren met een strafblad en multiproblematiek en het geven van trainingen zijn Irene op het lijf geschreven.

Tel nummer 06 24 67 06 07

Team Purmerend & Edam-Volendam


Team West-Friesland
 
E-mailen
Info