Privacy

Ons team

Wij zijn Kim, Sandra en Irene en vormen samen de eigenaren van Route100. In het verleden hebben we samen gewerkt in de maatschappelijke opvang, daarna hebben we onze eigen route gekozen. De onderlinge prettige samenwerking, de affiniteit en ervaring met het begeleiden van (jong)volwassenen heeft ons doen besluiten om onze krachten te bundelen en samen de uitdaging aan te gaan om professionele begeleiding te bieden. Vanuit dezelfde visie met gelijke en verschillende kwaliteiten vormen wij als team een sterk geheel.                                         

Ons doel is dat iedereen naar vermogen kan deelnemen aan de maatschappij!  

 

                             

Kim Spaan

Kim Spaan

Functie Maatschappelijk werker

Vanuit positieve energie, empathisch vermogen en optimisme heeft Kim aandacht voor de vraag achter de vraag, wordt het netwerk volop betrokken en wordt er altijd gekeken naar het gewenste resultaat. Daarnaast kan Kim goed verbinden en mensen in hun kracht zetten. O.a. werkervaring op verschillende gebieden van het maatschappelijk werk en als wijkteammedewerker.

Tel nummer 06 11 08 29 83

Sandra Schenk

Sandra Schenk

Functie Maatschappelijk werker

Enthousiasme, positief denken, toegankelijk en oprecht geïnteresseerd in mensen en toekomst, maakt dat Sandra geduld heeft totdat er een passende oplossing is gevonden. Samenwerken, flexibiliteit en creativiteit is hier een belangrijk onderdeel in. De ruime ervaring in o.a. de maatschappelijke hulpverlening en als wijkteammedewerker is gebleken dat aansluiting vinden Sandra geen moeite kost.

Tel nummer 06 18 50 80 51

Irene Verhoeven

Irene Verhoeven

Functie Maatschappelijk werker

Irene is positief ingesteld, denkt in mogelijkheden en is een echte doorzetter. Dit heeft als resultaat dat schakelen, ook in crisissituaties, haar goed afgaat. Door het inzetten van een dosis humor, duidelijke en eenvoudige communicatie verloopt de samenwerking met alle betrokkenen goed. Jarenlange ervaring in het begeleiden van jongeren met een strafblad en multiproblematiek en het geven van trainingen zijn Irene op het lijf geschreven.

Tel nummer 06 24 67 06 07

Naomi Weertman

Naomi Weertman

Functie ZZP'er Bachelor-psychologe (HBO) en coach

Luisterend, coachend, stimulerend en oplossingsgericht, zorgt ervoor dat Naomi persoonsgericht werkt. Door jaren ervaring in het welzijnswerk en coaching, kan ze mensen in hun kracht zetten door te kijken naar de kwaliteiten en is samenwerken vanzelfsprekend.

Tel nummer 06 38 14 06 55

Marcel Kramer

Marcel Kramer

Functie ZZP'er Ambulant begeleider

Marcel werkt vanuit veiligheid en vertrouwen. Duidelijkheid en eerlijkheid zijn voor hem heel erg belangrijk en hanteert hij als leidraad in zijn aanpak. Dit doet hij altijd vanuit aandacht, rust en met humor. Met zijn praktische aanpak komt hij tevens direct in actie. Jarenlange werkervaring bij o.a Raad voor de Kinderbescherming, Bureau Halt en leerplicht waardoor hij beschikt over een breed professioneel netwerk.

Tel nummer 06 82 52 67 44

Astrid Haubrich

Astrid Haubrich

Functie ZZP'er Maatschappelijk werker

Astrid haar drijfveer is het ondersteunen van mensen met hun hulpvraag. Zij geeft mensen het gevoel dat ze meer dan welkom zijn en dat alle hulpvragen besproken kunnen worden. Samen zoeken naar een passende oplossing, de regie zoveel mogelijk bij de mensen laten en een dosis geduld, dat is haar kracht. Daarnaast is Astrid zeer zorgzaam, initiatiefrijk, flexibel en heeft een groot inlevingsvermogen waardoor ze passende begeleiding kan bieden. Deze eigenschappen hebben geleid tot meerdere geslaagde trajecten als maatschappelijk werkster.

Tel nummer 06 51 45 33 37

 
E-mailen
Info