Ons team

Wij zijn Kim, Sandra en Irene en vormen samen de eigenaren van Route100. In het verleden hebben we samen gewerkt in de maatschappelijke opvang, daarna hebben we onze eigen route gekozen. De onderlinge prettige samenwerking, de affiniteit en ervaring met het begeleiden van (jong)volwassenen heeft ons doen besluiten om onze krachten te bundelen en samen de uitdaging aan te gaan om professionele begeleiding te bieden. Vanuit dezelfde visie met gelijke en verschillende kwaliteiten vormen wij als team een sterk geheel.                                         

Ons doel is dat iedereen naar vermogen kan deelnemen aan de maatschappij!  


Kim Spaan

Kim Spaan

Functie Maatschappelijk werker / eigenaar

Vanuit positieve energie, empathisch vermogen en optimisme heeft Kim aandacht voor de vraag achter de vraag, wordt het netwerk volop betrokken en wordt er altijd gekeken naar het gewenste resultaat. Daarnaast kan Kim goed verbinden en mensen in hun kracht zetten. O.a. werkervaring op verschillende gebieden van het maatschappelijk werk en als wijkteammedewerker.

Tel nummer 06 11 08 29 83

Sandra Schenk

Sandra Schenk

Functie Maatschappelijk werker / eigenaar

Enthousiasme, positief denken, toegankelijk en oprecht geïnteresseerd in mensen en toekomst, maakt dat Sandra geduld heeft totdat er een passende oplossing is gevonden. Samenwerken, flexibiliteit en creativiteit is hier een belangrijk onderdeel in. De ruime ervaring in o.a. de maatschappelijke hulpverlening en als wijkteammedewerker is gebleken dat aansluiting vinden Sandra geen moeite kost.

Tel nummer 06 18 50 80 51

Irene Verhoeven

Irene Verhoeven

Functie Maatschappelijk werker / eigenaar

Irene is positief ingesteld, denkt in mogelijkheden en is een echte doorzetter. Dit heeft als resultaat dat schakelen, ook in crisissituaties, haar goed afgaat. Door het inzetten van een dosis humor, duidelijke en eenvoudige communicatie verloopt de samenwerking met alle betrokkenen goed. Jarenlange ervaring in het begeleiden van jongeren met een strafblad en multiproblematiek en het geven van trainingen zijn Irene op het lijf geschreven.

Tel nummer 06 24 67 06 07

Diana Au Yeung

Diana Au Yeung

Functie ZZP'er Maatschappelijk werker

Diana heeft zich gespecialiseerd in de begeleiding van mensen die het lastig vinden om hulpverlening te accepteren. Door haar jarenlange ervaring in de psychiatrie is geen enkele situatie haar te veel. Ze laat zich niet zomaar uit het veld slaan. Ze is een spontane, gedreven en enthousiaste hulpverlener met een breed sociaal netwerk. Ze probeert het beste uit haar klanten te halen. Voor haar zijn wederzijds respect, eerlijk en oprecht zijn belangrijk. Op die manier kan je leren en groeien.

Marcel Kramer

Marcel Kramer

Functie ZZP'er Ambulant begeleider

Marcel werkt vanuit veiligheid en vertrouwen. Duidelijkheid en eerlijkheid zijn voor hem heel erg belangrijk en hanteert hij als leidraad in zijn aanpak. Dit doet hij altijd vanuit aandacht, rust en met humor. Met zijn praktische aanpak komt hij tevens direct in actie. Jarenlange werkervaring bij o.a Raad voor de Kinderbescherming, Bureau Halt en leerplicht waardoor hij beschikt over een breed professioneel netwerk.

Astrid Haubrich

Astrid Haubrich

Functie ZZP'er Maatschappelijk werker

Astrid haar drijfveer is het ondersteunen van mensen met hun hulpvraag. Zij geeft mensen het gevoel dat ze meer dan welkom zijn en dat alle hulpvragen besproken kunnen worden. Samen zoeken naar een passende oplossing, de regie zoveel mogelijk bij de mensen laten en een dosis geduld, dat is haar kracht. Daarnaast is Astrid zeer zorgzaam, initiatiefrijk, flexibel en heeft een groot inlevingsvermogen waardoor ze passende begeleiding kan bieden. Deze eigenschappen hebben geleid tot meerdere geslaagde trajecten als maatschappelijk werkster.

Heleen Duiker

Heleen Duiker

Functie Maatschappelijk werker

Meedoen in de maatschappij vindt Heleen voor iedereen belangrijk, ook als dat door (psychische) beperkingen even wat minder soepel gaat. Door te kijken naar de krachten en mogelijkheden ondersteunt zij mensen in dit proces. Heleen heeft jarenlange ervaring met diverse doelgroepen en is daardoor een echte all-round maatschappelijk werker die zich in elke situatie weer betrokken toont. Met haar nuchtere kijk en oog voor prioriteiten zonder het grote geheel uit het oog te verliezen. Heleen is behulpzaam, geduldig en optimistisch.

Eline Jongkind

Eline Jongkind

Functie Maatschappelijk werker

Vanuit haar rustige uitstraling brengt Eline kalmte en vertrouwen over. Dit in combinatie met oprechte aandacht voor de ander maakt dat zij niet-oordelend is en een luisterend oor biedt. Daadkracht, transparantie, creativiteit en in samenwerking passende ondersteuning bieden is Eline op haar lijf geschreven. Dit is gebleken uit diverse ervaringen als ambulant begeleider.

Sem Kogenhop

Sem Kogenhop

Functie Maatschappelijk werker

Sem is een betrokken hulpverlener die met haar open blik en brede kennis een klant veel te bieden heeft. Met een nuchtere kijk op zaken weet ze mensen met beide benen op de grond te houden en een zetje in de goede richting te geven. Ze heeft een groot hart en is erg flexibel. Ze kan daardoor goed aansluiting vinden en zet zich met haar “werkers mentaliteit” meer dan 100 procent in. Met deze kwaliteiten is Sem een verrijking van ons team!

Marijke Rens

Marijke Rens

Functie Maatschappelijk werker

Marijke is een lieve en betrokken hulpverlener die klanten begeleid vanuit haar gevoel, intuïtie en ervaring. Hierdoor komt ze tot een antwoord op de vraag achter de vraag. Ze zet de klant in zijn kracht door kwaliteiten centraal te stellen. Ze zorgt dat de klant zich gehoord en gezien voelt en zoekt altijd naar een manier om aan sluiten bij de klant. Ze denkt vanuit een systemisch kader, met relevante opleidingservaring beschikt zij over tools waardoor ze tot een diepere systemische laag komt. De rust die zij uitstraalt en de kennis die zij heeft is dé ultieme combinatie als aanvulling van ons team.

Fred Slinger

Fred Slinger

Functie ZZP'er Maatschappelijk werker

Fred werkt vanuit positiviteit en duidelijkheid. Vanuit zijn ruime ervaring probeert hij in zijn aanpak maatwerk te leveren bij iedereen waar hij komt. Door een brede kennis van diverse organisaties weet hij vaak snel te schakelen waar nodig. De ervaring heeft Fred in het verleden opgedaan bij jeugdzorg in gesloten behandelcentra, open jeugdzorg en als gezinscoach bij multi probleem gezinnen.

Sytske van der Rijt

Sytske van der Rijt

Functie ZZP'er Ambulant begeleider

Sytske is een betrokken ambulante coach met een sterk empathisch vermogen, heeft een professionele aanpak met een persoonlijke benadering. Zij heeft ervaring in het begeleiden van jongeren en volwassenen die staan voor uitdagingen, behoefte hebben aan ondersteuning en sturing bij hun doelen en levensvragen. Informatie en inzicht geven doet zij op een liefdevolle manier, maar ze gaat de waarheid niet uit de weg. Sytske hecht veel waarde aan (eigen) ontwikkeling en volgt regelmatig trainingen en verdiept zich daar waar nodig.


 
E-mailen
Info